-ishrana

Zahvaljujući sopstvenoj kuhinji, dom za stare Konak svojim korisnicima svakodnevno obezbeđuje sveže obroke (tri obroka i dve užine) koji se spremaju od najkvalitetnijih namirnica. Za dijabetičare i osobe sa posebnim potrebama primenjuje se odgovarajući režim ishrane prepisan od strane nutricioniste.

-zdravstvena zastita

O zdravstvenom stanju korisnika svakodnevno brine naš tim koji čine: medicinsko osoblje, doktor opšte prakse, glavna sestra, negovateljice, neuropsihijatar i socijalni radnik. U okviru doma sa korisnicima radi fizioterapeut, 6 dana u nedelji.

Takođe, dom poseduje lični sanitetski prevoz koji omogućava prevoz najtežih bolesnika na teritoriji cele Srbije, kao i u inostranstvu. Prevoz se vrši novim vozilima koja su kompletno opremljena najsavremenijom opremom i poseduju rampu za kolica. U pratnji pacijenta nalaze se doktor, po potrebi, medicinski tehničar i vozač.

Translate

dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom

Facebook

Statistika

0042127
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
9
99
173
378
1311
1826
42127