Ishrana

Zahvaljujući sopstvenoj kuhinji, dom za stare Konak svojim korisnicima svakodnevno obezbeđuje sveže obroke (tri obroka i dve užine) koji se spremaju od najkvalitetnijih namirnica. Za dijabetičare i osobe sa posebnim potrebama primenjuje se odgovarajući režim ishrane prepisan od strane nutricioniste.

Zdravstvena zastita

O zdravstvenom stanju korisnika svakodnevno brine naš tim koji čine: medicinsko osoblje, doktor opšte prakse, glavna sestra, negovateljice, neuropsihijatar i socijalni radnik. U okviru doma sa korisnicima radi fizioterapeut, 6 dana u nedelji.

Takođe, dom poseduje lični sanitetski prevoz koji omogućava prevoz najtežih bolesnika na teritoriji cele Srbije, kao i u inostranstvu. Prevoz se vrši novim vozilima koja su kompletno opremljena najsavremenijom opremom i poseduju rampu za kolica. U pratnji pacijenta nalaze se doktor, po potrebi, medicinski tehničar i vozač.

Sanitetski prevoz korisnika

Saniteski prevoz doma za stara lica "Konak", pruža usluge transporta pacijenata na teritoriji cele Srbije, kao i van granica zemlje. Saniteti su opremljeni kompletnom medicinskom opremom za prevoz najtežih bolesnika, od kojih su:

- Hidraulična prilazna rampa, koja maksimalno olakšava ulazak i izlazak pacijenata, posebno invalida.

- Luksuzna i savremena nosila,

- Kiseonik, defibrilator, aspirator i respirator

Sanitetski transport "Konak", pruža Vam organizovan i bezbedan transport teško pokretnih i nepokretnih lica na željeno odredište, po pristupačnoj ceni.

Transport korisnika je u pratnji odgovarajuće medicinske ekipe, koju čine: doktor, medicinski tehničar i vozač. Operativno smo prisutni na teritoriji celog Novog Sada, sa okolnim opštinama, kao i u drugim gradovima Vojvodine, kao što su Temerin, Srbobran, Bečej, Sremski Karlovci, Čelarevo, Futog, Begeč, Bačka Palanka, Rumenka, Bački Petrovac, Kula, Odžaci, Žabalj, Kovilj, Titel, Beška, Inđija, Ruma, Irig, Sremska Mitrovica, Šid, Vrdnik, Kuzmin, Stara Pazova, Zrenjanin, Kumane, Bečej, Novi Bečej, Sombor, Bogojevo, Crvenka, Bač i dr.

 

dom za stare sa zdravstvenom negom 

Translate

dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom

Facebook

Statistika

0062760
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
53
60
332
482
333
1942
62760