Dom za stare Konak nalazi se na dva nivoa. Raspolaže sa 6 stacioniranih soba opremljenih za nepokretne i polupokretne korisnike koje se nalaze u prizemlju. Tu je smešteno i veliko kupatilo prilagođeno potrebama nepokretnih korisnika sa hidrauličnom stolicom. Kako bi bilo olakšano kretanje pacijenata u kolicima, vrata soba i kupatila su odgovarajuće širine za nesmetan prolazak, a dodatna prednost je i nepostojanje pragova.

Na spratu se nalazi 10 dvokrevetnih soba koje su takođe, kompletno opremljene, a svaka soba ima i zasebno kupatilo sa tuš kabinom. Sobe su maksimalno termički izolovane a prozori i vrata su od PVC materijala.
Dom za stare Konak opremljen je najmodernijom opremom i nameštajem koji su neophodni za udoban i kvalitetan smeštaj.

Svim korisnicima naših usluga na raspolaganju su veliki dnevni boravak (100m2) sa trpezarijom, kuhinja, prostorija za pranje i peglanje veša, kao i dva odvojena toaleta za muške i ženske korisnike. Na spratu se nalazi 10 dvokrevetnih soba koje su takođe, kompletno opremljene, a svaka soba ima i zasebno kupatilo sa tuš kabinom.

Vreme za druzenje

Preko puta našeg doma nalazi se Pravoslavna a nedaleko i Katolička crkva. Okruženje je jako lepo a kroz naše dvorište se izlazi na šetalište pored obale Dunava, na kojem korisnici imaju mogućnost višekilometarske šetnje u isključivo pešačkoj zoni.

Kada ne dozvoljavaju vremenske prilike šetnju, naši korisnici mogu da uživaju uz zabavne igre, kao što su: domine, šah, karte ili u čitanju poezije i romana. Po individualnoj želji postoji mogućnost odlaska na molitvu u pravoslavnu ili katoličku crkvu koje se nalaze u blizini našeg doma, I u pratnji sestara

Translate

dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom dom za stare sa zdravstvenom negom

Facebook

Statistika

0062759
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
52
60
331
482
332
1942
62759