Smeštaj

Services Image

Smeštaj

Dom za stare Konak nalazi se na dva nivoa.

Raspolaže sa 6 stacioniranih soba opremljenih za nepokretne i polupokretne korisnike koje se nalaze u prizemlju. Tu je smešteno i veliko kupatilo prilagođeno potrebama nepokretnih korisnika sa hidrauličnom stolicom. Kako bi bilo olakšano kretanje pacijenata u kolicima, vrata soba i kupatila su odgovarajuće širine za nesmetan prolazak, a dodatna prednost je i nepostojanje pragova.

Na spratu se nalazi 10 dvokrevetnih soba koje su takođe, kompletno opremljene, a svaka soba ima i zasebno kupatilo sa tuš kabinom. Sobe su maksimalno termički izolovane a prozori i vrata su od PVC materijala.

Dom za stare Konak opremljen je najmodernijom opremom i nameštajem koji su neophodni za udoban i kvalitetan smeštaj.

Svim korisnicima naših usluga na raspolaganju su veliki dnevni boravak (100m2) sa trpezarijom, kuhinja, prostorija za pranje i peglanje veša, kao i dva odvojena toaleta za muške i ženske korisnike. Na spratu se nalazi 10 dvokrevetnih soba koje su takođe, kompletno opremljene, a svaka soba ima i zasebno kupatilo sa tuš kabinom.

Services Image
Background Image

Vreme za druženje

Preko puta našeg doma nalazi se Pravoslavna a nedaleko i Katolička crkva. Okruženje je jako lepo a kroz naše dvorište se izlazi na šetalište pored obale Dunava, na kojem korisnici imaju mogućnost višekilometarske šetnje u isključivo pešačkoj zoni.

Kada ne dozvoljavaju vremenske prilike šetnju, naši korisnici mogu da uživaju uz zabavne igre, kao što su: domine, šah, karte ili u čitanju poezije i romana. Po individualnoj želji postoji mogućnost odlaska na molitvu u pravoslavnu ili katoličku crkvu koje se nalaze u blizini našeg doma, I u pratnji sestara